Retour- en Terugbetalingsbeleid

Retourneren Bij LOU VE Boutique waarderen we uw keuze om bij ons dameskleding te shoppen en streven we naar uw volledige tevredenheid. Indien u een artikel wenst te retourneren, bieden wij u de mogelijkheid dit te doen binnen 14 dagen na uw aankoop, in overeenstemming met de Nederlandse consumentenwetgeving. Na deze periode kunnen we helaas geen retouren meer accepteren.

Voorwaarden voor Retournering

  • Het artikel moet ongebruikt zijn, in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen, en voorzien zijn van de originele LOU VE Boutique-kledinglabels en prijskaartjes.
  • Het artikel moet in de originele verpakking worden teruggebracht naar de winkel.
  • Artikelen die gedragen zijn, of waarvan de kledinglabels of prijskaartjes zijn verwijderd, kunnen niet worden geretourneerd.

Uitgesloten van Retour

  • Sale items
  • Intieme of sanitaire producten

Retourprocedure Voor het retourneren van uw aankoop, breng het artikel samen met het aankoopbewijs terug naar ons winkeladres: LOU VE Boutique, Rembrandthof 40, 1181 ZL Amstelveen. 

Terugbetalingen Na ontvangst en inspectie van de retour in onze winkel, informeren wij u over de goedkeuring of afwijzing van uw retour. Goedgekeurde retouren resulteren in een tegoedbon, geldig voor een periode van een half jaar na uitgifte, afhankelijk van wat wettelijk verplicht is.

Gedeeltelijke Terugbetalingen We behouden ons het recht voor om slechts gedeeltelijke terugbetalingen te verlenen voor artikelen die niet in de originele staat zijn, beschadigd zijn of onderdelen missen die niet door onze fout zijn veroorzaakt.

Omruilingen We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn bij aankoop. Voor omruilingen, kom alstublieft met het artikel en het aankoopbewijs naar onze winkel.

Cadeaus Als het artikel als cadeau was gemarkeerd bij aankoop en u wilt het retourneren, ontvangt u een tegoedbon.

Contact Voor vragen over ons retour- en terugbetalingsbeleid, neem gerust contact met ons op via info@louveboutique.nl of kom langs in onze winkel.

Dit beleid is specifiek ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, terwijl we de kwaliteit en exclusiviteit van onze dameskleding waarborgen. We danken u voor het winkelen bij LOU VE Boutique en kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen.